Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υλοποιείται έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών – Δείτε το βίντεοΈνα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τους αγρότες χαρακτήρισε την ασφαλτόστρωση 5χλμ. περίπου αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Κ. Βελβεντού ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπόγραψε τη σχετική σύμβαση μαζί με τον ανάδοχο του έργου και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες όπως προβλέπει η σχετική μελέτη.
 
Πρόκειται για το έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» προϋπολογισμού σύμφωνα με τη μελέτη 615.000€, περιλαμβάνει τη βελτίωση της βατότητας σε αγροτικές οδούς της κτηματικής περιοχής Βελβεντού και αφορά την κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων κυκλοφορίας με οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.
 
Η αντίστοιχη πρόταση κατατέθηκε από τη Δημοτική Αρχή τον περασμένο Δεκέμβριο, ακολούθησαν άμεσα, η ένταξη και η δημοπράτηση του έργου ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η εκτέλεσή του. «Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας στο Δήμο μας και ειδικότερα στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, προχωρήσαμε ταχύτατα σε ότι απαιτούνταν για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη εκτέλεση του έργου» τόνισε  ο κ. Κοσματόπουλος υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την συγκεκριμένη εξέλιξη στην υλοποίηση του έργου.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣ from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.