Καλοκαιρινή προσφορά από το κατάστημα Glassfit Καραγιάννης στις αντηλιακές μεμβράνες LLUMAR



Η GLASSFIT ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ενόψει καλοκαιριού ανακοινώνει την νέα προσφορά στις αντηλιακές μεμβράνες LLUMAR. H οποία ξεκινάει από τις 17/8/2015 μέχρι 30/9/2015. Κερδίστε από 30,00 μέχρι 40,00 ανάλογα με τη σειρά μεμβράνης που θα επιλέξετε.

Ο κόσμος θεωρεί τα προτερήματα των τζαμίων δεδομένα.Παρέχουν προστασία από τα στοίχεια της φύσης,όπως την βροχή και το κρύο.Δίνουν την δυνατότητα να βλέπεις έξω και αφήνουν να μπαίνει το φως.Τα βασικά δηλαδή.Και αυτό είναι ΟΚ.Εμείς βλέπουμε τα τζαμία με διαφορετικό τρόπο.Εμείς τα βλέπουμε ως τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Φροντίζουμε και προστατεύουμε για το τι είναι σημαντικό για εσάς.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί η LLumar προσφέρει μια επιπλέον φροντίδα για αυτά που έχουν την μεγαλύτερη σημασία για σας – την υγεία και άνεση των οικογενειών και των εργαζομένων, την εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την ασφάλεια και ξεκούραστη μετακίνηση.

Για περισσότερα από 55 χρόνια, οι μεμβράνες LLumar χρησιμοποιούνται για :

● Τον έλεγχο του ήλιου. Παρέχουν προστασία από την υπερβολική θερμότητα και τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες.

● Μειώνουν το κόστος ενέργειας. Προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας στους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές ακινήτων έως και 50% για την ψύξη του κτιρίου και παρέχουν ετήσια συνολική εξοικονόμηση ενέργειας έως 15% σε εμπορικά κτίρια.

● Βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια κατά την οδήγηση

Οι Μεμβράνες LLumar κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και είναι οι μεμβράνες με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Αυτό μας κάνει πιο υπεύθυνους. Βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι, όπου εργάζονται, και στα αυτοκίνητα που οδηγούν.

Εάν είστε έτοιμοι να βελτιώστε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας και να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο φροντίδας στις μετακινήσεις σας, θα θέλαμε να βοηθήσουμε.

Αντικατάσταση και Επισκευή Παρμπρίζ – Αντιηλιακές Μεμβράνες GlassFit Καραγιάννης Δημήτριος.

Κατάστημα Κοζάνης
Τηλ : 24610 40250
2ο χλμ Κοζάνης-Θεσσαλονίκης

Κατάστημα Γρεβενών
Τηλ : 24620 81106

www.karagiannis-parmpriz.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.