Ευχαριστήριο του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας «O Άγιος Παντελεήμων»



O Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας “O Άγιος Παντελεήμων” θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους για την ευαισθησία σας προς τον Σύλλογο αλλά και για την οικονομική ενίσχυση για την λαχειοφόρο αγορά.

Ακόμη ευχαριστούμε για την συνεργασία και συμμετοχή στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, τον Δήμο Βοΐου, το Αστυνομικό τμήμα Σιάτιστας, το χορευτικό τμήμα Μαρκίδες Πούλιου», όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς και την χοροδιδάσκαλο τους κ. Βέτσου Λαμπρινή, την μουσική ορχήστρα ¨ Κοζανίτικο Τακιμι¨, τον Μοτοσυκλετιστικό όμιλο Σιάτιστας, τον Ιππικό σύλλογο Σιάτιστας, την ιππική παρέα Σιάτιστας ¨Το τακίμι¨ που για δεύτερη χρονιά συνδιοργάνωσαν την λαμπαδηδρομία, τα παιδιά του στίβου και τον προπονητή τους Ν. Τσιαούση, τους κυρίους Ψιάνο Ζήση και Παντελή Ζυμάρα, όλα τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή και κάλυψη της εκδήλωσης, τους αθλητές της πόλης μας καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Σας περιμένουμε στην επόμενη Αιμοδοσία, μην ξεχνάτε «Δίνω αίμα σώζω μια ζωή».

Το Δ.Σ. Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας “O Άγιος Παντελεήμων”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.