Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο Τσοτύλι αφιερωμένος στο Στάθη Λαζαρίδη



Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το φιλικό παιχνίδι μπάσκετ, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Μπάσκετ και της Μικτής Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου  2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τσοτυλίου.

Διαιτητές του αγώνα ο Δημήτρης Μερτζιάνης και ο Χρήστος  Κηπουρίδης.

Με φανερή τη συγκίνηση στα πρόσωπά τους, όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές  και ο αδερφός του Μάκης έβαλαν «πολλά καλάθια», με την ευχή ο Στάθης να γίνει καλά  και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ο πατέρας του Στάθη, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε με επιστολή όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή τη διοργάνωση, τους αθλητές και τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο, με την υπόσχεση να μεταφέρει τις ευχές όλων στον Στάθη, που εδώ και εφτά χρόνια δίνει τον δικό του αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Δήμος Βοΐου ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης για τα γεύματα των αθλητών, την εταιρεία ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα οδοιπορικά και τη διαμονή των αθλητών, την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  για την προβολή του αγώνα, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ελληνική Αστυνομία, όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στη διοργάνωση του αγώνα και όλο τον κόσμο, τους φίλους, τους συντοπίτες, τους συμμαθητές και τους συναδέλφους του Στάθη Λαζαρίδη, που έδωσαν το παρόν στον αγώνα στηρίζοντας αυτήν την διοργάνωση.

Ιδιαίτερα, ο Δήμος ευχαριστεί τον προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη και  τους Έλληνες Βετεράνους Μπάσκετ για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη  συμμετοχή τους στον αγώνα. Τα έσοδα από τις προσκλήσεις της εισόδου θα δοθούν από Δήμαρχο Βοΐου στους γονείς του Στάθη Λαζαρίδη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.