Ξεσήκωσαν το κοινό της Κοζάνης Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Παπαδόπουλος! Δείτε τα βίντεο του kozaniLife.gr



Επιμέλεια: Α.Ζ. για το kozaniLife.gr:

Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Δημοτικό Γήπεδο της Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 8 Αυγούστου.

Μια όμορφη βραδιά, γεμάτη τραγούδι, με δύο καλλιτέχνες που ανέβασαν το θερμόμετρο,  αλλά  «αρκετά δροσερά», όπως είπε η Δέσποινα Βανδή για την Κοζάνη.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στη Δέσποινα Βανδή και στον Γιώργο Παπαδόπουλο, όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία, με 2.000 θαυμαστές να τους αποθεώνουν.

Το πρόγραμμα της συναυλίας άνοιξε  ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

“Μια βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια και παλμό”, όπως δήλωσε στο kozaniLife.gr, ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Η Κοζάνη, είναι μία πόλη που με κάνει να νοιώθω πολύ οικεία, είναι η 2η κατά σειρά πόλη που επισκεπτόμαστε, βάση του προγράμματος των συναυλιών, αφού είχε προηγηθεί η συναυλία στη Θάσο και θα ακολουθήσουν αρκετές εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις, μέσα στο καλοκαίρι».

Τη σκυτάλη, στη συνέχεια της συναυλίας, πήρε η Δέσποινα Βανδή, η οποία, ανεβαίνοντας στη σκηνή αποθεώθηκε από τον κόσμο και αυτή με τη σειρά της, τους ξεσήκωσε σε ένα μουσικό παραλήρημα, ερμηνεύοντας αγαπημένες, παλιές και νέες της επιτυχίες.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Δείτε τα βίντεο του kozaniLife.gr με τις ερμηνείες των δύο τραγουδιστών:

Δέσποινα Βανδή:

 

 

Γιώργος Παπαδόπουλος:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.