Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων»: Υποδοχή «Φλόγα της Αγάπης»‏‎



Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας “O Άγιος Παντελεήμων” σας προσκαλεί να υποδεχθούμε την Φλόγα της «Αγάπης» την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2015.

Τη φλόγα θα την υποδεχθούμε στην Μπάρα Σιάτιστας στις  7:00 μμ. όπου με την συνοδεία ιππέων, μοτοσικλετιστών, πολιτών και παιδιών θα την συνοδεύσουμε , διασχίζοντας όλη την πόλη, έως τον αύλειο χώρο Γυμνασίου – Λυκείου Γ. Παπαγεωργίου .

Ας είμαστε όλοι εκεί λοιπόν να υποδεχθούμε την «Φλόγα της Αγάπης» , το φωτεινό ποτάμι αγάπης και αλληλεγγύης που για μια ακόμη χρονιά θα φθάσει στην πόλη μας και ας την βοηθήσουμε να  ΄΄απλωθεί΄΄  και  να   νικήσει  την  άγνοια,  τον  πόνο,  την προκατάληψη και να φέρει την ελπίδα.  

Η εκδήλωση της λαμπαδηδρομίας γίνεται σε συνεργασία με  την ιππική παρέα Σιάτιστας ”Το Τακίμι’ για δεύτερη χρονιά.

Στον χώρο του γυμνασίου- λυκείου θα υπάρχει από την ιππική παρέα ”καντίνα” με τραπεζοκαθίσματα για τον κόσμο καθώς και μουσική ορχήστρα, έτσι ώστε με το πέρας της εκδήλωσης όποιος επιθυμεί να παραμείνει και να διασκεδάσει με το Κοζανίτικο Τακίμι αλλά και τον Σ. Παπαδήμο και την Λένα Ντίνα στο τραγούδι.
 
Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ιππικο Πολιτιστικό Αθλητικό Όμιλο Σιάτιστας “Το Τακίμι” για την οικονομική βοήθεια προς τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας με το ποσό 400 ευρω.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.