Το καλύτερο Αντάμωμα των Λιβαδεριωτών – Δείτε το βίντεοΚρίθηκε το πλέον επιτυχημένο Αντάμωμα των Λιβαδεριωτών το φετινό του 2015, αφού διοργανώθηκε με την άριστη συνεργασία των τριών απανταχού συλλόγων του Λιβαδερού, δηλ. του Συλλόγου Λιβαδεριωτών Ζυρίχης Ελβετίας, του Συλλόγου Λιβαδεριωτών Θεσσαλονίκης και του τοπικού συλλόγου του χωριού, και υποστηρίχτηκε από την Τοπική Κοινότητα Λιβαδερού.

Έτσι το βράδυ της Κυριακής 2 Αυγούστου 2015, θα μείνει αξέχαστο για τους Λιβαδεριώτες, που χειροκρότησαν τα χορευτικά τμήματα των ως άνω συλλόγων για την άψογη εμφάνισή τους, τη χορωδία του χωριού και στη συνέχεια το γλέντησαν με την ψυχή τους με την παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα του Γιάννης Νίτσιου.

Τους Λιβεδεριώτες που κατάφεραν να συμπυκνώσουν πολλές εκδηλώσεις  -και γάμους- το τελευταίο 15θήμερο στο Λιβαδερό, που κατακλύστηκε στο -προγραμματισμένο πλέον- ραντεβού από τους Λιβαδεριώτες της Ελβετίας κυρίως, της Γερμανίας και αλλαχού, τους Λιβαδεριώτες της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της λοιπής Ελλάδας, εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν με το Αντάμωμα (2/8).

 

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.