Πτολεμαΐδα: Εξόφληση οφειλών κατανάλωσης τηλεθέρμανσης περιόδου 2014-15



Πληροφορούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι άρχισε σήμερα η αποστολή ειδοποιητηρίων σε οικοδομές  με οφειλές κατανάλωσης της χειμερινής περιόδου 2014-15 και παλαιότερες οφειλές που δεν εξοφλήθηκαν.

Η ΔΕΤΗΠ, σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, έδωσε την δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των λογαριασμών, δηλαδή την ευχέρεια να καταβάλλεται όποιο ποσό συγκεντρώνεται σε κάθε οικοδομή, χωρίς καμία επιβάρυνση και χωρίς να διακόπτει την παροχή.

Η πλειοψηφία των καταναλωτών μας ανταποκρίθηκε και αποπληρώνει με συνέπεια τους λογαριασμούς τηλεθέρμανσης, που για 6η συνεχή χρονιά κράτησε σταθερό το εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγιό της.

Όμως πολλές οικοδομές  συνεχίζουν να έχουν οφειλές κατανάλωσης προς την Δ.Ε.ΤΗ.Π. τις οποίες δεν εξόφλησαν.

Συνεκτιμώντας την Τραπεζική αργία, παρατείνεται η προθεσμία εξόφλησης των οφειλών έως 31/8/2015. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγίζεται η οικοδομή και θα επιβαρύνεται με κόστος επανασύνδεσης  50€ ανά κτίριο.

Παρακαλούμε τους ενοίκους να ενημερώνονται σχετικά με  τα ποσά που έχουν καταβληθεί στην Τηλεθέρμανση και για το υπόλοιπο των οφειλών της οικοδομής τους.

Οι οικονομικά ευάλωτοι καταναλωτές μας, μπορούν να πληροφορηθούν τις ειδικές ρυθμίσεις εξόφλησης οφειλών που αποφασίστηκαν για την διευκόλυνσή τους.

Τέλος καλούνται όλοι οι καταναλωτές να συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα, με την συνέπειά τους, την Δ.Ε.ΤΗ.Π., ώστε η δημοτική επιχείρηση να συνεχίσει να παρέχει το αγαθό θέρμανσης και να μπορέσει να διατηρήσει το χαμηλό τιμολόγιό της προς όφελος των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της πόλης μας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών 24630-55743 ή στα τηλέφωνα της Δ.Ε.ΤΗ.Π. (24630-54 420, 54 421, 54 422) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΤΗΠ
Κάλφας  Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.