Κινητοποίηση ενάντια στο δεύτερο κύμα αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου την Τετάρτη 22 Ιούλη στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 8.οομμ στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαϊδας

Η επίθεση ΕΕ- κυβέρνησης, στους εργαζόμενους και στα φτωχά λαϊκά στρώματα συνεχίζεται με το δεύτερο κύμα αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου της βαρβαρότητας και της ντροπής, που έρχεται στη βουλή την Τετάρτη 22 Ιούλη, με την αμέριστη συμφωνία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- Ποταμιού.

Αρκετά με τις απάτες τους, τις υποκρισίες τους, τα ψέματα τους. Τα παιχνίδια της κυβέρνησης με τον ανασχηματισμό δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν. Η συγκυβέρνηση επιταχύνει το αντεργατικό, αντιλαϊκό της έργο. Οι όποιες εξελίξεις είτε με τα μνημόνια είτε με τη δραχμή θα τσακίσουν τα λαϊκά στρώματα για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι γυναίκες και η νεολαία των λαϊκών οικογενειών μια απάντηση πρέπει να δώσουμε για να υπερασπιστούμε τη ζωή και το μέλλον μας.

Οργάνωση της πάλης για να μην εφαρμοστούν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα παλιών και νέου μνημονίου, αγώνας για την ανάκτηση όλων των απωλειών, για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και δε θα λειτουργεί προς όφελος της κερδοφορίας των εκμεταλλευτών μας!

Όλοι και όλες στον αγώνα!

Σχεδιάζουμε την απάντησή μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Δεν δεχόμαστε μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στα εργατικά δικαιώματα. Δυναμώνουμε τους αγώνες και την ταξική αλληλεγγύη!

Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς έχουμε τη δύναμη!

Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.