Ευχαριστήριο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης για την υλοποίηση της δράσης «Διαμόρφωση – φύτευση του προαυλίου χώρου του κτιρίου της ΑΡΣΙΣ»



Το Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή όλων των συναδέλφων γεωπόνων στην επιτυχία της υλοποίησης της δράσης: Διαμόρφωση – φύτευση του προαύλιου χώρου του κτιρίου της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ» Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015, θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά τους:

κ. Γρηγοριάδη Χ. Ιωάννη (Γεωπόνος Π.Ε.),
κ. Μπατιάνη Ευθύμιο (Γεωπόνος Π.Ε.),
κ. Παπαδόπουλο Ε. Χαρίσιο (Γεωπόνος Π.Ε.),
κ. Παπαϊωάννου Ελευθέριο (Γεωπόνος Τ.Ε.)
κ. Σιδηρόπουλο Θεόφιλο (Γεωπόνος Π.Ε.),
κ. Τσέλιο Αναστάσιο (Γεωπόνος Π.Ε.),
Τμήμα Πρασίνου Δήμου Κοζάνης (κ. Κυριλλίδη Χάρη & Πατιώ Στέλλα)
για την παροχή υλικών και φυτικών ειδών,
καθώς και όλους τους συναδέρφους που συμμετείχαν με την φυσική τους παρουσία και παρείχαν την απαραίτητη τεχνογνωσία και προσωπική εργασία για την υλοποίηση της δράσης. Η άμεση ανταπόκριση όλων, απέδειξε την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου προς όλες τις κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τους νέους.

Επίσης, το Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ίδια την «ΑΡΣΙΣ» και τους εθελοντές της που του έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχει στη δράση και να προσφέρει την βοήθεια του.

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης, ευαισθητοποιημένος σε θέματα κοινωνικής μέριμνας, θεωρεί τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ιδιαίτερα σημαντικές και είναι πρόθυμος στο μέλλον να συμμετάσχει ενεργά κάθε φορά που θα προκύψει ανάγκη ή/ και θα του ζητηθεί από οποιονδήποτε φορέα.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Μήτσκας Μιχαήλ
Ο Γ. Γραμματέας
Διαμαντόπουλος Εμμανουήλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.