Συνάντηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη με το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε. Κοζάνης



Ο Βουλευτής Μίμης Δημητριάδης συναντήθηκε  με το Δ.Σ.του Ε.Β.Ε. Κοζάνης σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν προ του δημοψηφίσματος.Ο Βουλευτής ενημέρωσε τα μέλη του  Επιμελητηρίου για την νέα δανειακή σύμβαση με τον Ε.Μ.Σ. που έφερε η κυβέρνηση όπως είχε δεσμευτεί πριν από το Δημοψήφισμα.

Ξεκαθάρισε πως το δημοσιονομικό κομμάτι αυτης της συμφωνίας είναι μακριά από το σχέδιο μας και οφείλεται στις εμονές των θεσμών.Ετσι η δέσμεση μας για ελάφρυνση των βαρών που σωρεύωνται εδώ και πέντε χρόνια στις πλάτες των ΜΜΕ ,θα καθυστερήσει μιάς και προέχει αυτήν την ώρα η αποφυγή της άτακτης χρεοκωπίας  και το σταθερό οικονομικό περιβάλλον.

Τόνισε πως το κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη και την σημαντική αναδιάρθρωση του χρέους της επόμενης τριετίας είναι στην επιθυμητή για μάς κατεύθυνση, είναι ελπιδοφόρο και μπορεί να αντισταθμίσει την ύφεση που παγιώνουν οι δημοσιονομικές εμονές των θεσμών.

Επίσης οι συσχετισμοί στην Ευρώπη αλλάζον υπέρ της χώρας μας για πρώτη φορά και με εμφατικό τρόπο ,γεγονός που δημιουργει βάσιμες προσδοκίες για οριστική διευθέτηση του χρέους ,με όρους βιώσιμης ανάπτυξης και ευημερίας.

Τέλος οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας τους ,για μια δημιουργική ανασυγκρότηση στον επαγγελματικό και βιοτεχνικό χώρο του Ν. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.