Αναβάλλεται η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Χ. Θηβαίο στο 1ο Φεστιβάλ ΒελβεντούΣας ενημερώνουμε ότι λόγω των έκτακτων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων η προγραμματισμένη για τo Σάββατο 4 Ιουλίου (Άλσος Βελβεντού) συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντινου και του Χρήστου Θηβαίου μετατίθεται για νέα ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους έχουν τη δυνατότητα με τους παρακάτω τρόπους:

Όσοι αγοράσαν τα εισιτήρια τους μέσω viva. gr αλλά και από τα φυσικά σημεία προπώλησης καθώς και από τον IANO, PUPLIC, SEVEN SPOT και θέλουν να τα επιστρέψουν ας επικοινωνήσουν στο inbox της σελίδας του facebook (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ).

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά η απόφαση πάρθηκε από κοινού μεταξύ διοργάνωσης και καλλιτεχνών και έχει στόχο την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κοινού.

Την Τρίτη θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.