Οικονομικό Επιμελητήριο: Μονόδρομος η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας



Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η ελληνική οικονομία, μετά από πέντε χρόνια κρίσης, ύφεσης και λιτότητας, δεν έχει περιθώρια πειραματισμών με καταστροφικά αποτελέσματα.

Στο σημείο, μάλιστα, που βρίσκεται, με κλειστές τράπεζες και έλλειψη ρευστότητας, ο κίνδυνος οικονομικής ασφυξίας, που θα επιδεινώσει την ήδη δύσκολη επιβίωση των νοικοκυριών, αυξάνοντας τη φτώχεια, την ανεργία, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός.
 
Ουδείς παραγνωρίζει τις τεράστιες ευθύνες των πιστωτών, για τις λανθασμένες προβλέψεις τους και το μείγμα της πολιτικής, που ακολουθήθηκε.
 
Η κατάσταση, όμως, είναι απολύτως οριακή, με αποτέλεσμα η επιλογή του ΝΑΙ να αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα, για τους εργαζόμενους, για τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μας.
 
Πέρα από κάθε είδους μικροκομματικές σκοπιμότητες, και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος αποφάσισε, με πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής του Διοίκησης, να συμμετάσχει στην Επιτροπή Υποστήριξης Υπέρ του ΝΑΙ, υπέρ του Ευρώ και της Ευρώπης.
 
Η Ευρώπη είναι η μόνη προοπτική για τη χώρα μας
 
Λέμε :
 
Ναι στην Ευρώπη
 
Ναι στην ανάπτυξη, στον πολιτισμό, στην ευημερία
 
Όχι στην υπανάπτυξη, στην απομόνωση, στη χρεοκοπία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.