Les Au Revoir Live στο Barcode το βράδυ του Σαββάτου



Σάββατο 27 Ιουνίου
Les Au Revoir live στο Barcode Beer Bar στο κέντρο της Κοζάνης.
Έναρξη 22:00 – Είσοδος Ελεύθερη

Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας.

Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.

Οι Les Au Revoir είναι ένα μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκης και η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία είναι μια διασκευή σε bossa nova ρυθμό, στο κλασσικό τραγούδι “Θα Ξανάρθεις”. Η 1η εκτέλεση του τραγουδιού έρχεται από την ρομαντική δεκαετία του 30, που γέννησε μεγάλους μουσικούς τροβαδούρους στο ελληνικό τραγούδι.

Σάββατο 27 Ιουνίου
Les Au Revoir live στο Barcode Beer Bar στο κέντρο της Κοζάνης.
Έναρξη 22:00 – Είσοδος Ελεύθερη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.