Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Λευκοπηγής – Συγχαρητήριο του ΟΑΠΝ στην ΕΟΛ «Συνείδηση» για τη διοργάνωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Λευκοπηγής στις 19-21 Ιουνίου 2015, φιλοξενούμενο στις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συκροτήματος Λευκοπηγής.

Συμμετείχαν 32 ομάδες σε ενιαία κατηγορία, οκτώ ομίλων, σε αγωνιστικούς κανόνες “3on3”, μέλη των οποίων είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε διαγωνισμό τριπόντων.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η νεοσύστατη τοπική ομάδα εθελοντών “Ε.Ο.Λ. Συνείδηση”, σε αγαστή συνεργασία με τον ΟΑΠΝ, το Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια, την Πολιτική Προστασία, την ΕΚΑΣΔΥΜ, και με την πολύτιμη βοήθεια χορηγών του νομού.

Παίκτες και επισκέπτες μπόρεσαν να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, και να γίνουν μάρτυρες του δυνατού αποτελέσματος που μπορεί να προκύπτει από τη συνεργασία εθελοντισμού, ιδιωτικής πρωτοβουλίας και θεσμικής στήριξης.

Ο ΟΑΠΝ συγχαίρει την ΕΟΛ «Συνείδηση» για την επιτυχή διοργάνωση του 3ήμερου τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Λευκοπηγής και στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Λευκοπηγής. Θεωρεί ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν το πνεύμα του μαζικού αθλητισμού και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Η ανωτέρω ομάδα προχώρησε εθελοντικά και υπεύθυνα και σε άλλες ενέργειες το ίδιο αξιέπαινες. Ανέλαβε από το Μάιο μήνα τη λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου για τις ώρες του κοινού, δίνοντας έτσι στη νεολαία τη δυνατότητα να αθλείται. Ανέλαβε επίσης την κοπή των χόρτων και την καθαριότητα των χώρων μέσα και έξω από τα δυο σχολικά συγκροτήματα (Δημοτικό και Γυμνάσιο). Επιπλέον με προσωπική εργασία και υλικά από τον ΟΑΠΝ βάφτηκε ο εσωτερικός χώρος του γυμναστηρίου.

Σε εποχές δύσκολες οικονομικές και προσωπικές τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και ευχόμαστε να βρουν μιμητές.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού,  Πολιτισμού & Νεολαίας
ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ – ΤΣΙΚΡΙΤΖΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.