Συνάντηση Ραχήλ Μακρή με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας



Με τον Ταξίαρχο κ. Δημοσθένη Χρήστου συναντήθηκε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης προκειμένου να τον ενημερώσει για πλήθος διαμαρτυριών πολιτών του νομού, των οποίων έγινε αποδέκτης, σχετικά με τον αυξημένο αριθμό κλοπών και ληστειών που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ταξίαρχος διαβεβαίωσε την κα Βουλευτή ότι η κατάσταση ελέγχεται πλήρως καθώς πράγματι υφίσταντο τα ανωτέρω αναφερόμενα κρούσματα έκνομης συμπεριφοράς από συμμορία αλλοδαπών, η οποία εξαρθρώθηκε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης.

Με την ευκαιρία της συνάντησης η Βουλευτής κα Ραχήλ Μακρή ζήτησε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας να μεριμνήσει για τη διατήρηση και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος Νεαπόλεως καθώς η περιοχή του Βοΐου παρουσιάζει ιδιαίτερα γεωμορφολογικά και πληθυσμιακά χαρακτηριστικά που καθιστούν απαραίτητη την συγκεκριμένη ενέργεια.

Ο κ. Χρήστου κατανοώντας την περιπλοκότητα και σοβαρότητα του ζητήματος δεσμεύτηκε ότι αφού μελετήσει τα δεδομένα θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να διατηρηθεί και να ενισχυθεί το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Η κα Βουλευτής διαβεβαίωσε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας ότι θα συνεχίσει να παρέχει θεσμική και κοινοβουλευτική στήριξη στην αστυνομική διεύθυνση καθώς οι υπηρετούντες σε αυτή υπερβάλουν εαυτό προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες διατήρησης δημοσίας τάξης σε αντίξοες συνθήκες, με προφανείς ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.