Επιτυχημένη η συναυλία για τον συμπολίτη μας Μιχάλη Ροκά



Στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο το απόγευμα του Σαββατου 20 Ιουνίου, πραγματοποίηθηκε η συναυλία για τον συμπολίτη μας, Μιχάλη Ροκά.

Το παρόν που έδωσε ο κόσμος, ήταν η μεγαλύτερη αγκαλιά για τον Μιχάλη και το αισιόδοξο μήνυμα, πώς όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!

Το μήνυμα που έστειλε το kozaniLife.gr, για τον Μιχάλη μας ήταν¨”Ας ενώσουμε τα χέρια, τις φωνές μας, για μια μεγάλη αγκαλιά για τον Μιχάλη”… Όλοι εσείς αποδείξατε ότι υπάρχει μια αγκαλιά για όποιον τη χρειαστεί!

Ο Μιχάλης Ροκάς από μέρους του δήλωσε τα εξής:

“ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ… ΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΣΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
ΝΙΩΘΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

Να υπενθυμίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν, πώς ο Μιχάλης έχει υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού και θα υποβληθεί εκ νέου σε αποκατάσταση με πρόσθετο μέλος.

Οποιοσδήποτε θέλει να συμβάλει σε αυτό, μπορεί να καταθέσει στον εξής λογαριασμό τραπέζης:

Τράπεζα Πειραιώς GR 3501 7227 5000 5275 0755 76100.

H συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους, θα επιτρέψει στον Μιχάλη την επανένταξή του κοινωνικά και λειτουργικά.

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.