Στην Παλιά Καστανιά Σερβίων το 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑιωροπτερισμούΑντίστροφα μετρούν οι αιωροπτεριστές που θα συμμετάσχουν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού «ΣΕΡΒΙΑ OPEN 2015». Η Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα φιλοξενήσει και φέτος τους αγώνες που θα αναδείξουν τους καλύτερους έλληνες αιωροπτεριστές ενώ το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και σε ξένους αθλητές.
 
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού που διοργανώνεται από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού την Τοπική Κοινότητα και τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς θα διεξαχθεί το διάστημα 18 έως 25 Ιουλίου ( 26/7 η εναλλακτική αγωνιστική) και αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες σε όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την πίστα απογείωσης που βρίσκεται κοντά στην Παλιά Καστανιά ή από πιο χαμηλά στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων. Η τοποθεσία που επιλέχθηκε για τους αγώνες είναι το όρος Τίταρος της οροσειράς των Πιερίων και το όρος Όλυμπος. Κέντρο των αγώνων είναι η Καστανιά του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.