Με επιτυχία ο 4ος Αγώνας Δρόμου Προφήτη Ηλία 10 χλμ. στην Κερασιά Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 4ου Αγώνα Δρόμου Προφήτη Ηλία 10χιλ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στην Κερασιά Κοζάνης. Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, απ’ όλη την Ελλάδα, σύνολο  143 δρομείς που βρέθηκαν στην αφετηρία.
Η έναρξη δόθηκε   στις 10:00πμ από την πλατεία του χωριού και η διαδρομή περιελάμβανε την άνοδο μέχρι το χωριό Κτένι και επιστροφή, με τον τερματισμό να γίνεται πάλι στην πλατεία.

Επιπλέον του δρόμου των 10χλμ έγινε και ο αγώνας του γύρου του χωριού της Κερασιάς -περίπου 1000μ.- όπου συμμετείχαν περί τα 35-40 παιδιά.  

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο “Ελιμειακός” Κερασιάς και κύριο οργανωτή τον Τότσκα Αργύριο εξελίχτηκε σε μια γιορτή όλων των κατοίκων του χωριού, που χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές ενώ οι γυναίκες είχαν προετοιμάσει και παρέθεσαν σπιτικά εδέσματα στους συμμετέχοντες και σε όλους τους παρευρισκομένους.

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε στην γενική ανδρών

ο Μιχάλης Παρμάκης του Συλλόγου Δρομέων NORTH FACE που τερμάτισε με χρόνο 33:21,

με δεύτερο τον Λάζαρο Καπετάνο από τα ΣΔΟΕ με χρόνο 35:36

και τρίτο τον Αλέξανδρο Γελαδάρη του συλλόγου Ζευς Πιερίας με χρόνο 36:37

Στις γυναίκες πρώτευσε στην γενική γυναικών

η Νίκου Ευαγγελία απο το σύλλογο ΣΔΥΚ με χρόνο 45:18

δεύτερη η Χαιροπούλου Δήμητρα από τον σύλλογο ΣΔΥΚ με χρόνο 45:41

και τρίτη η Χύτα Νικολέτα του Συλλόγου ΣΔΙ με χρόνο 45:47
Στην κατηγορία 18-29 ανδρών
πρώτος ο Βλάχος  Γεώργιος από τον σύλλογο  ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ με χρόνο 39:15
δεύτερος ο Κωνσταντίνος Μάσσας σύλλογος ΣΔΟΕ με χρόνο   39:41
και τρίτος ο Λουκάς Ευάγγελος  απο το ΣΔΙ  με χρόνο   40:50

Στην κατηγορία 30-39 ανδρών
πρώτος ο Κουτσουμπίδης Δημήτριος από τον σύλλογο ΣΔΟΕ  με χρόνο 39:15
δεύτερος ο Λουκάς Αλέξανδρος από τον  σύλλογο  ΣΔΙ  με χρόνο   39:41
και τρίτος ο Νεοφώτιστος Νίκος  από το ΣΔΥΚ  με χρόνο   40:50

Στην κατηγορία 40-49 ανδρών
πρώτος ο Ηλίας Νάτσιας απο τον σύλλογο ΣΔΙ με χρόνο 36:39 δεύτερος ο Κόσμας Κωνσταντινίδης ανεξάρτητος με χρόνο   36:47 και τρίτος ο Νικόλαος Γεραγόρης σύλλογος DINOS TEAM με χρόνο  37:55

Στην κατηγορία 50-59 ανδρών
πρώτος ο Φιλημέγκας Γεώργιος απο τον σύλλογο ΟΜ Γιαννιτσών
με χρόνο 41:17
δεύτερος ο Ζήνων Σουμαλιάς  από τον σύλλογο  λέσχη ειδικών δυνάμεων με χρόνο 43:05
και τρίτος ο  Κωνσταντίνος Γκουτζιομήτρος    απο το ΣΔΥΚ  με χρόνο   43:12

Στην κατηγορία ΣΥΝ 60 ΕΤΩΝ,
πρώτος  ο Χρυσόστομος Σουπιάδης του ΟΜ Γιαννιτσών με 41:08, με δεύτερο το Γιάννη Δρουδάκη του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ  με χρόνο 45:11
και τρίτο τον Παναγιώτη Ντάγκα του ΣΔΥ Κοζάνης με χρόνο 45:23

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πολύτιμη βοήθεια πρόσφερε και τους ευχαριστούμε πολύ η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, οι ραδιοσιτέχνες  Κοζάνης και τον γιατρό του αγώνα κ.Τοτοκίδη Γεώργιο.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μικρούς και μεγάλους ,τις γυναίκες του χωριού για τα τοπικά εδέσματα που πρόσφεραν ,τα Κρεοπωλεία ΦΑΡΜΑ για την έξτρα προσφορά σε σουβλάκια και λουκάνικα, όλους τους χορηγούς για την οικονομική βοήθεια, την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και βέβαια  όλο το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΜΣ τον Τότσκα Αργύριο και τον Πρόεδρο του χωριού Τότσκα Αντώνιο.

Ακόμα ευχαριστούμε τον αθλητή Παρμάκη Μιχάλη  έναν από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών με διακρίσεις σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Δρόμων Αντοχής  που μας τίμησε με την  συμμετοχή του.

Παρευρέθηκαν οι κ.κ. Κεχαγιάς Φώτιος Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης , Καρακασίδης Δημήτριος περιφερειακός σύμβουλος Ιωαννίδης Κυριάκος περιφερειακός σύμβουλος , Κύρινας Αντώνιος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης , Ζαγάρας Ευθύμιος Αντιδήμαρχος Αιανής ,Φούκας Χαρίσιος Δημοτικός σύμβουλος και Παπαδόπουλος Αριστείδης πρόεδρος Δ.Δ Αγίας Παρασκευής.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.