Με ποντιακή λύρα και φωνή καμπάνα ο Κώστας Αγέρης από την Κοζάνη ο μεγάλος νικητής του The Voice!



Με την Ποντιακή λύρα και φωνή καμπάνα, μεγάλος νικητής του The Voice ο Κώστας Αγέρης

“Πόντιοι όλης Ελλάδας ενωθείτε” ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, στην έναρξη του τελευταίου The voice, για τον Κώστα Αγέρη!

Την Ελλάδα ένωσε ο Κώστα Αγέρης, με την κρυστάλλινη φωνή του και τη λύρα του από από την αρχή του παιχνιδιού. Κρατώντας το παραδοσιακό του ύφος και τη σεμνότητά του, οδηγήθηκε στην κορυφή του παιχνιδιού.

Η μεγάλη του πρεμιέρα στο Τhe Voice, ήταν αυτή που σφράγισε την επιτυχία του Κ. Αγέρη, με το τραγούδι που ερμήνευσε στην οντισιον: “Την πατρίδα μ’εχασα”, όπου ήταν το εισητήριό του για να κατακτήσει τις καρδιές των κριτών και του κόσμου.

Με σύνθημα : “Αγέρη μαζί, γιατί ο πόντος ζει”, παραβρέθηκαν και αρκετοί Κοζανίτες στο τελευταίο The Voice, την Κυριακή για να στηρίξουν τον συντοπίτη μας και να του μεταφέρουν την αγάπη τους και τη θετική τους ενέργεια, για τη νίκη.

Ο ίδιος λίγες ώρες πριν, δήλωσε στο facebook :“Σήμερα είναι ο μεγάλος μας τελικός. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας, απόψε σας χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ. Η Κοζάνη έρχεται για να το κάψουμε όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα”.

Ο Κώστας Αγέρης, κατά τη διαδικασία του τελικού, ερμήνευσε 3 τραγούδια : Το “Πώς το παθα αυτό”, ένα τραγούδι που γράφτηκε από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου για τον Κώστα. Το “Ένα γράμμα”, με τον Αντώνη Ρέμο και φυσικά έκλεισε με το τραγούδι που του έδωσε τη νίκη, “Την πατρίδα μ’ έχασα”, με στίχους του αείμνηστου Χρήστου Αντωνιάδη από την Ξηρολίμνη της Κοζάνης.

 

Ο Κώστας Αγέρης, από την πλευρά του έδειχνε σεμνότητα, κρατώντας τον ενθουσιασμό του για το τέλος, ενώ οι κριτές τον θαύμασαν για άλλη μια φορά συγκινημένοι!
Ο Αντώνης Ρέμος, μετά το πέρας της ερμηνείας των τραγουδιών από τον Κώστα, είπε : “Είσαι ένα άλογο Ποντιακό που τρέχει, ποιός θα το σταματήσει? Είσαι αετός-το καλοκαίρι, είναι δικό σου”, εννοώντας, πώς το τραγούδι που γράφτηκε για τον Κ. Αγέρη, είναι αυτό που θα κατακλύσει την καλοκαιρινή διασκέδαση.

Εύχομαι η επόμενη φωνή του Voice, να είναι Ποντιακή“, είπε ο Αντώνης Ρέμος και φαίνεται πως η ευχή του Α. Ρέμου, μαζί με την αγάπη του κόσμου, έπιασε τόπο!

Συγχαρητήρια Κώστα!

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.