Ποντιακό «αντάμωμα» με λεωφορεία από Κοζάνη στον τελικό του The Voice την Κυριακή



Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος μέχρι το βράδυ της Κυριακής, οπότε στις 9:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου The Voice 2, και ο Κώστας Αγέρης προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Ο Πόντιος ερμηνευτής και μουσικός είναι μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ –οι άλλοι τρεις είναι ο Νεκτάριος Μαλλάς, η Άννα Βιλανίδη και η Κατερίνα Καμπανέλλη– που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Ο Κώστας Αγέρης θα βρεθεί στη σκηνή για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με τρία τραγούδια που θα παρουσιάσει μπροστά στο κοινό και την επιτροπή.

Θα ερμηνεύσει για μία ακόμη φορά το ποντιακό τραγούδι «Την πατρίδα μ’ έχασα» και έπειτα θα συνεχίσει με ένα ντουέτο-έκπληξη με τον κόουτς του Αντώνη Ρέμο. Τέλος θα πει το νέο τραγούδι με τον τίτλο «Πώς το ’παθα αυτό» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου (MINOS EMI – A Universal Music Company).

Ένα ποντιακό μουχαπέτ (αντάμωμα) με τη συμμετοχή πολλών φίλων και γνωστών, και ανθρώπων με καταγωγή από τον Πόντο αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας θα στηθεί έξω από το στούντιο Κάπα του The Voice.

Το γλέντι θα εκτυλίσσεται τόσο πριν από τη διεξαγωγή του σόου όσο και μετά. Λεωφορεία με πολύ κόσμο (ιδίως από την Κοζάνη, που είναι και η πόλη όπου μεγάλωσε ο Πόντιος φιναλίστ) πρόκειται να καταφθάσουν στην πρωτεύουσα με τελικό προορισμό τα Σπάτα, όπου βρίσκεται το στούντιο. Όλοι τους πάνε για να βρεθούν στο πλευρό του και να τον εμψυχώσουν στην τελική αναμέτρησή του.

Η ποντιακή λύρα και τα μουσικά ακούσματα από την πλούσια ποντιακή παράδοση θα ακουστούν από άκρη σε άκρη της περιοχής προκειμένου όλοι να εκφράσουν τη χαρά τους που ο δικός τους Κώστας κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ ανεξαρτήτως του ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, μετά τη λήξη του σόου θα συμμετάσχει στο γλέντι και ο ίδιος ο Κώστας Αγέρης, τραγουδώντας παρέα με τον συγκεντρωμένο κόσμο και παίζοντας λύρα για να τον ευχαριστήσει για την αγάπη και τη στήριξη που του προσέφερε από την πρώτη μέρα διεξαγωγής του σόου μέχρι και την τελευταία.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: pontos-news.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.