Η Ραχήλ Μακρή για την πολιτική πώλησης ρεύματος προς την εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε.

Ραχήλ Μακρή: « Έφτασε η στιγμή να αποτινάξουμε από τους ώμους των πολιτών βάρη πολιτικών εξαρτήσεων και φαινομένων διαφθοράς»

Αποτελεί επιταγή της Ελληνικής Κοινωνίας να τερματιστεί η ανοχή στην διαπλοκή. Δεν είναι δυνατόν στην Χώρα, που πλήττεται από τα αποτελέσματα της ανθρωπιστικής κρίσης, να υποστηρίζεται από την πολιτική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ η απαίτηση του οποιουδήποτε να λαμβάνει ρεύμα για επιχειρηματική χρήση σε τιμές κάτω του κόστους.

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες και να εξασφαλίσει δίκαιη και ίση μεταχείριση προς όλους τους επιχειρηματίες.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα της ΔΕΗ ΑΕ η εταιρία Αλουμίνιον, συμφερόντων του κυρίου Μυτιληναίου, έχει την απαίτηση να αγοράζει ηλεκτρικό ρεύμα αντί 40,7 ευρώ την μεγαβατώρα την στιγμή που το κόστος παραγωγής της ΔΕΗ είναι 56,7 ευρώ.

Προκειμένου να διερευνηθεί η ανωτέρω υπόθεση καθώς και ο εάν όσοι είχαν διοριστεί από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υπηρέτησαν το δημόσιο συμφέρον ή τις τσέπες των ολιγαρχών κατατέθηκε η με αριθμ. πρωτ. 3299 Ερώτηση από της 8 Ιουνίου 2015 από τη Βουλευτή της ενεργειακής καρδιάς της Χώρας, του νομού Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή.

Καθώς αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αποτίναξη φαινομένων διαπλοκής, έχουμε την βεβαιότητα ότι ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ και ο αρμόδιος Υπουργός θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον.

Επισυνάπτεται ο δικτυακός τόπος της Βουλής, όπου περιέχεται το κείμενο της ερώτησης http://www.parliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=d6a2ebaa-beb5-4e25-9b8e-a4b2014285a4

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.