Σεμινάριο στο Τσοτύλι με θέμα: «Η Ανάπτυξη της Επιχειρηματικής Σκέψης, της Επιχειρηματικής Ικανότητας και της Επιχειρηματικής Ψυχολογίας»Το Επιμελητήριο Κοζάνης,  ο Δήμος Βοίου,  ο Σύλλογος Λογιστών & Φοροτεχνικών Επαρχίας Βοίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Νεάπολης,  στα πλαίσια της  συνεργασίας τους για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Δήμο Βοίου, ανακοινώνουν τη διοργάνωση σεμιναρίου που θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στο Τσοτύλι,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου της πόλης, με ώρα έναρξης 19:00 και θέμα :

«Η Ανάπτυξη της Επιχειρηματικής Σκέψης, της Επιχειρηματικής Ικανότητας και της Επιχειρηματικής Ψυχολογίας»

Εισηγητής  του σεμιναρίου θα είναι ο «Life & Business coach» Δρ Γεωλογίας και Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Νέστωρας Κολοβός.

Καλούνται  τα μέλη του Επιμελητηρίου και των παραπάνω Συλλόγων, επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι, οι Δημότες Βοίου και κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσουν  το σεμινάριο.  (Είσοδος Ελεύθερη).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.