Επίσκεψη των Προξένων Αυστρίας, Σερβίας και Π.Γ.Δ.Μ. στο Δημαρχείο Κοζάνης στο πλαίσιο της 1ης Γιορτής Πολυγλωσσίας



Επίσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης πραγματοποίησαν την Κυριακή 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην 1η Γιορτή Πολυγλωσσίας, οι Πρόξενοι Αυστρίας, Σερβίας και Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κυρίες Evelin Papadopoulos, Sasa Kolundzija και Maja Apostolova αντίστοιχα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, μουσικοί των γειτονικών χωρών, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.
     
Τους επισκέπτες, λόγω απουσίας του Δημάρχου, υποδέχτηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Βαλαής, η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου κ. Φάνη Φτάκα και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Διοικητικής βοήθειας  κ. Γιάννης Ιωαννίδης.
   
Κατά την συνάντηση, έγιναν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα γόνιμες συζητήσεις επάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τόσο σχετικά με την Γιορτή Πολυγλωσσίας, όσο και σχετικά με την προοπτική συνεργασίας στο μέλλον. Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε διάθεση επικοινωνίας και εκδηλώθηκε η βούληση και επιθυμία όλων των παρευρισκομένων για στενότερη συνεργασία και ανάπτυξη κοινών δράσεων με στόχο την αλληλεπίδραση, τη δημιουργική συνύπαρξη και την ουσιαστική επαφή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.