Η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαΐδας κοντά στα παιδιά σχολείων της πόληςΣτα πλαίσια των δραστηριοτήτων της  η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαΐδας του Δήμου Εορδαίας συμμετείχε στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Ειδικού Νηπιαγωγείου –Δημοτικού  της Πόλης , που πραγματοποιήθηκε στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Σχολείου.
    
Στα  παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν , να παίξουν και να αγωνιστούν μέσα από μία άψογα διοργανωμένη εκδήλωση ,η Πρόεδρος Αναστασία Μωυσιάδου και  μέλη της Δημοτικής Κοινότητας προσέφεραν γλαστράκια με λουλούδια και κεράσματα.  
    
Ακολούθησαν ανάλογες επισκέψεις στα Νηπιαγωγεία 2ο ,10ο και 18ο της Πτολεμαΐδας , όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τα παιδιά και τις δασκάλες  τους , ευχόμενοι «καλό καλοκαίρι»με τον δικό τους τρόπο.
    
Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας,  οι επισκέψεις αυτές στα Σχολεία της Πόλης θα συνεχιστούν από τον επόμενο Σεπτέμβριο.  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.