Στους Αγώνες Κωπηλασίας στη Λίμνη Πολυφύτου ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Τους 4ους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος στη Λίμνη Πολυφύτου παρακολούθησε και ΄΄συμμετείχε΄΄ ως γιατρός των αγώνων ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος.
 
Πρώην αθλητής της κωπηλασίας ο κ. Κοσματόπουλος χαρακτήρισε ιδιαίτερα επιτυχημένη τη διοργάνωση επισημαίνοντας την παρουσία 300 περίπου αθλητών από συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας ενώ ο ίδιος προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως γιατρός των αγώνων. «Κάθε δράση που αναδεικνύει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της λίμνης Πολυφύτου είναι σημαντική και η Δημοτική Αρχή θα την υποστηρίξει» τόνισε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την προοπτική βελτίωσης των εγκαταστάσεων. Μαζί με τον κ. Κοσματόπουλο τους αγώνες παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζήνων Παπαδημητρίου και οι Αντιδήμαρχοι του δήμου κ.κ. Νίκος Τέτος, Φώτης Ζυγούρης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.