Η ευεργέτρια του Δήμου, Βανδή Ρηγούλα, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη ΙωαννίδηΤον Δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, επισκέφθηκε η ευεργέτρια του Δήμου Κοζάνης, κ. Ρηγούλα Βανδή, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης της κ. Βανδή στην πόλη της Κοζάνης μετά από χρόνια. Στην συνάντηση ήταν επίσης παρών ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, Μ. Κουτσοσίμος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Α. Κύρινας. Η κ. Βανδή συνομίλησε με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε στους ιδιαίτερους δεσμούς της με την Κοζάνη και στη σχέση της με τον τόπο και τους ανθρώπους του.
     
Η κ. Βανδή και ο σύζυγός της, Διαμαντής Βανδής, ο οποίος καταγόταν από την Κοζάνη, έχουν κάνει πολυάριθμες δωρεές στον Δήμο Κοζάνης κατά το παρελθόν, παραχωρώντας ακίνητη περιουσία, αλλά και προσφέροντας σημαντικά οικονομικά ποσά στην Πανδώρα για την προμήθεια μουσικών οργάνων, στη ΔΕΠΑΚ για εξοπλισμό Δημοτικού Ιατρείου, στο ΚΑΠΗ, στο 1ο Λύκειο Κοζάνης, στον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών, τον πολιτιστικό σύλλογο «Αλιάκμων», τον Σύλλογο πολιτιστικής κληρονομιάς Κοζάνης και αλλού. Επίσης, παραχώρησαν στον Δήμο ένα κόσμημα αξίας, κειμήλιο της οικογένειας Λασσάνη. Το 1997 ο Δήμος Κοζάνης τους τίμησε με το Αργυρό Μετάλλιο της πόλης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.