Πλούσια κοινωνική δράση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου το επόμενο χρονικό διάστημα



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος επιθυμώντας να ενημερώσει όλες και όλους για την κοινωνική του δράση στο επόμενο χρονικό διάστημα, γνωστοποιεί ότι το «Μαγαζάκι της προσφοράς» στον επάνω όροφο του Στεκιού, θα λειτουργεί κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ με το μόνιμο μπαζάρ με τον κουμπαρά του. Στην προσπάθειά του να υποστηρίξει 40 οικογένειες με τρόφιμα πρώτης ανάγκης ανά 15θήμερο, θα δημιουργήσει το δικό του μικρό, Κοινωνικό Παντοπωλείο με τη συνδρομή όλων αυτών που θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, με ελεύθερη είσοδο, προσφέροντας κατά την προσέλευσή τους, βασικά είδη διατροφής όπως:

Γάλα μακράς διάρκειας
Ζυμαρικά
Όσπρια
Λάδι
Αλεύρι
Ζάχαρη κ.λ.π.

Ακόμη για την ενίσχυση αυτής της προσπάθειας, καλούμε όλες και όλους που με το μεράκι τους θα παρασκευάσουν σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ, χυλοπίτες, τραχανά, να νοιαστούν να μας προμηθεύσουν μικρό μέρος από την παραγωγή τους για να εμπλουτίσουμε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Επιπλέον προγραμματίζονται δράσεις όπως η συνέχιση της φροντίδας για παροχή δεκατιανού, όπου κρίνεται αναγκαίο, στα σχολεία, και προσφορά σχολικών ειδών κατά τη νέα σχολική περίοδο του Σεπτεμβρίου, πάντα σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης., αλλά και με επαγγελματικές ομάδες όπως οι φούρνοι της γειτονιάς και τα βιβλιοπωλεία της πόλης.

Τέλος σχεδιάζουμε για το επόμενο διάστημα να καθιερώσουμε δημοπρασίες (όποτε είμαστε έτοιμοι) αντικειμένων αξίας που θα μας προσφέρονται, με σκοπό τη συγκέντρωση ικανού χρηματικού ποσού που θα διατίθεται για συγκεκριμένο κοινωνικό σκοπό.

Κλείνοντας την ενημέρωση, σας προτρέπουμε, τον καθένα χωριστά και όλους μαζί, να υφάνουμε τον ιστό της κοινωνικής αλληλεγγύης αξιοποιώντας την αγάπη που φέρει ο καθένας μέσα του γιατί «όταν αγαπάς, θα δοθείς, θα νοιαστείς, θα μοιραστείς!»

Τηλ. επικοινωνίας: 6945 292521 (Τάσος Γκλούμπος) και 6972 928077 (Αναστασία Παπαφωτίου)

 

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.

Τάσος Γκλούμπος    Γιώργος Καραϊορδανίδης
Πρόεδρος               Γεν. Γραμματέας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.