Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο συνέδριο καταστημάτων GLASSFITΣτις 7/6/2015 πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο καταστημάτων GLASSFIT  στο ξενοδοχείο grand hotel palace στην θες/νικη.

Ο κ. Γκουζέλος γενικός διευθυντής της AUTOGLASSFIT A.E  ανακοίνωσε στο δίκτυο καταστημάτων GLASSFIT  την νέα συνεργασία με την εταιρία 3M . Επίσης ενημέρωσε τα καταστήματα για την ανοδική  πορεία του δικτύου για το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Στο συνέδριο έδωσαν το παρών και στελέχη της εταιρίας 3M και συζήτησαν για την στρατηγική συνεργασία που έγινε ανάμεσα στο δίκτυο της GLASSFIT KAI THΣ 3Μ. Με την συνεργασία αυτή η GLASSFIT θα προσθέσει στο λογότυπο της το σήμα της 3Μ.

Η GLASSFIT είναι ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο της θραύσης κρυστάλλων και τοποθέτηση μεμβρανών και είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που είναι μέλος στην ευρωπαική συμμαχία  AUTOMOTIVE EUROPE GLASS.

Επίσημο μέλους δικτύου GLASSFIT στην πόλη της κοζάνης είναι ο κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και το κατάστημα βρίσκετε στο 2 χλμ  κοζάνης θες/νικης και τηλ. 24610 40250

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.