Σφαίρα για τον τελικό του The Voice 2 πάει ο Κώστας Αγέρης! Διαβάστε τη συνέντευξή του



Ο 25χρονος λυράρης με καταγωγή από την Κοζάνη αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι», αφού πέρασε στους ημιτελικούς του talent show με ένα ποντιακό τραγούδι που συγκίνησε κριτές και κοινό που του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.

Το μεγάλο φαβορί, που έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μητροπάνο και τον Βασίλη Καρρά, αποκαλύπτει στην «Espresso» άγνωστες στιγμές της ζωής του. Οπως ότι εργαζόταν σε οικοδομές τα πρωινά και στα μπουζούκια τα βράδια όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του οικονομικά. Του αρέσει να μασάει τσίχλα και αρνείται να απαντήσει στο αν είναι ερωτευμένος.

Είναι σεμνός και, όπως λέει, έχει κάνει έξι σοβαρές σχέσεις στη ζωή του, με πιο θυελλώδη εκείνη που έζησε σε ηλικία 16 χρόνων με μια 21χρονη συγχωριανή του. «Ωραίες είναι οι Αθηναίες, αλλά εμείς πάνω έχουμε πιο όμορφα κορίτσια. Πιο κοκέτες» σχολιάζει ο Κώστας που δηλώνει συντηρητικός και μικρός για γάμο. «Η γυναίκα μου θα προτιμούσα να μεγαλώνει τα παιδιά μας στο σπίτι, παρά να είναι μια δημοφιλής συνάδελφος που θα λείπει όλο το βράδυ» εξομολογείται.

Συναισθηματικός

Είναι συναισθηματικός τύπος και το πιο σπουδαίο που έχει κάνει για σύντροφό του είναι να της γράψει τραγούδι. «Θυμάμαι και άλλη μία, που με έβαζε να κυκλοφορώ με μπλε φακούς επαφής, επειδή της άρεσα περισσότερο έτσι» εξομολογείται.

Τολμηρός είναι κυρίως με τις νότες και τη λύρα του. Για παράδειγμα, δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα gay pride.

«Θα φοβόμουν μη στιγματιστώ, αν και σέβομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Αν ήμουν gay πάντως θα το έλεγα. Είναι στον χαρακτήρα μου. Ο,τι και όπως νιώθω, το λέω» υποστηρίζει ο νεαρός καλλιτέχνης.

Στο facebook δέχεται άπειρες προτάσεις για ραντεβού από θαυμάστριές του. «Ποτέ δεν θα έβγαινα έτσι με μια κοπέλα. Τους το λέω κιόλας, είμαι πολύ ειλικρινής. Είναι ένας κόσμος που δεν είναι αληθινός» σχολιάζει.

Ωστόσο έχει υποκύψει μία φορά σε cyber sex! «Αλλά χωρίς κάμερες. Μόνο με περιγραφές στο chat» ισχυρίζεται. Αρνείται πάντως να αποκαλύψει αν έχει σχέση αυτό τον καιρό.

Ο Αντ.ς Βαρδής

Αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι η συνεργασία του με τον σπουδαίο Αντώνη Βαρδή. «Ηχογράφησα και ενορχήστρωσα το τελευταίο ντουέτο του με τον γιο του, Γιάννη. Του άρεσε η φωνή μου και όταν μου πρότεινε να τραγουδήσω εγώ αυτό το τραγούδι, ντράπηκα και από σεμνότητα το αρνήθηκα. Δεν έχω μια φωτογραφία μαζί του και με πονάει αυτό» λέει με παράπονο.

Πηγή: madata.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.