1η Γιορτή Πολυγλωσσίας στην Κοζάνη 12-14 Ιουνίου – Δείτε αναλυτικάΟ Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης Φανή Φτάκα – Τσικριτζή έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην «1η Γιορτή Πολυγλωσσίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Ιουνίου 2015 στην πόλη της Κοζάνης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης «Γ.ΚΟΝΤΑΡΗΣ», στο  Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης «Χ. Μούκα» (3ο – 4ο) και στο Κοβεντάρειο.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον ΟΑΠΝ σε συνεργασία με πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς φορείς του ευρύτερου Δήμου Κοζάνης καθώς και πολλών γειτονικών λαών των Βαλκανίων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη θεματική στρογγυλή τράπεζα που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της «1ης Γιορτής της Πολυγλωσσίας, Κοζάνη 2015»
                
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, 11:00-13:00
Χώρος: «Κοβεντάρειο» – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης
Τίτλος : «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και κοινωνία των πολιτών: Μία ουτοπία ή μία διαδικασία;»
Εισηγητές:
-Ζωή Μήλιου-Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης
-Ευγενία Νιάκα -Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης
-Γιάννης Παπαδέλης-Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Συντονιστής της συζήτησης:
-Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου, Διδακτολόγος (Επιστημονική υπεύθυνη των Γιορτών Πολυγλωσσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, εισηγήτρια των Καφέ Πολυγλωσσίας)
                
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς του ευρύτερου Δήμου Κοζάνης.
ΥΣ Η διαδικασία θα πλαισιωθεί και από παράλληλες δράσεις όπως προβολή βίντεο, ταινιών και από ένα διαπολιτισμικό πολυγλωσσικό δρώμενο από τις Ομάδες Γλωσσική Πανδαισία και ΔιΕπαφή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.