ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Δωρεά στη μνήμη του Βασίλη Ελευθεριάδη



Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τα ξαδέλφια του εκλιπόντος Βασίλη Ελευθεριάδη για τη δωρεά στη μνήμη του ενός χρηματικού ποσού.

Η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το οποίο φιλοξενεί, σήμερα, 160 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να στηρίξουν τη σχολική τους φοίτηση.

Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.