Επίσκεψη της Βουλευτού Κοζάνης κ. Ουζουνίδου Ευγενίας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κοζάνης



Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε η Βουλευτής Κοζάνης κ. Ουζουνίδου Ευγενία στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου συνάντησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Χρήστου Δημοσθένη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την αστυνόμευση και την ασφάλεια της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη για τη διατήρηση του αισθήματος προσωπικής και κοινωνικής ασφάλειας των πολιτών της περιοχής σε υψηλά επίπεδα.

Η Βουλευτής εξέφρασε τη βούλησή της για αρωγή και συμπαράσταση σε θέματα ενίσχυσης των τοπικών Αστυνομικών Υπηρεσιών με υλικοτεχνικό  εξοπλισμό και προσωπικό, ενώ ευχαρίστησε το αστυνομικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και επεσήμανε, για άλλη μία φορά, ότι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι μια Αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη.

Συνάντηση, επίσης πραγματοποίησε η Βουλευτής και με τον Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης κ. Βακουφτσή Ιωάννη καθώς και με τους Διοικητές του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, Αστυνομικό Υποδιευθυντή  κ. Διόγκαρη Σπύρο,   και του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, Αστυνόμο Α΄ κ. Ουσταγιαννίδη Παντελή, με τους οποίους  είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τις τοπικές Υπηρεσίες.

Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε και το θέμα της εξασφάλισης χώρου στάθμευσης στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, για την επίλυση του οποίου η βουλευτής δεσμεύτηκε να καταβάλει προσπάθεια, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Έγινε, επίσης, ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα που άπτονται της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών, ενώ τονίστηκε από την πλευρά της κ. Ουζουνίδου η αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας καθώς και η μη κατάργηση-συγχώνευση Αστυνομικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης, όπως αυτή του Τσοτυλίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.