Ας ενώσουμε τα χέρια μας και τις φωνές μας για μια μεγάλη αγκαλιά για τον συμπολίτη μας Μιχάλη Ροκά



Ο Μιχάλης Ροκάς, είναι ένας αξιαγάπητος συμπολίτης μας, που έχει υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού. Στις 20 Ιουνίου ορίστηκε η συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο, με σκοπό να μαζευτούν τα χρήματα της αποκατάστασης για τον Μιχάλη. Η συγκέντρωση χρημάτων αφορά την αγορά τεχνητού μέλους – μηριαία πρόθεση με θήκη μηρού καθώς θα του επιτρέψει την επανένταξή του λειτουργικά και κοινωνικά. Με κεντρικό διοργανωτή τη Ζείδωρον Κοιν.Σ.Επ., η συναυλία βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Το kozaniLife.gr κάνει έκκληση σε όλους τους Κοζανίτες αλλά και σε όλους τους καλλιτέχνες να σταθούν δίπλα στον Μιχάλη Ροκά.

Ας ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά, ας ενώσουμε τις φωνές μας και τις καρδιές μας για τον δικό μας Μιχάλη, προκειμένου να δείξουμε, οτι οι Κοζανίτες ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Άλλωστε, στη θέση του Μιχάλη μπορεί να ήταν ο καθένας…

Οι εθελοντές-φίλοι της προσπάθειας αυτής δηλώνουν τα εξής: “Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός σ’ αυτή την προσπάθεια μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6985951707. Επίσης, όποιος καλλιτέχνης της πόλης μας ή της  ευρύτερης περιοχής θέλει να βοηθήσει την εκδήλωση μας  με την συμμετοχή του μπορεί να μας το δηλώσει. Κάθε είδους βοήθεια είναι χρήσιμη και καλοδεχούμενη”.

Φίλοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν και για κάποιο λόγο δε μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση,υπάρχει ο εξής τραπεζικός λογαριασμός: Τράπεζα Πειραιώς GR 3501 7227 5000 5275 0755 76100.

Η προπώληση εισιτηρίων, θα ξεκινήσει μετά τις 10 Ιουνίου.

Γίνε και εσύ κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης!

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.