ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Δωρεά στη μνήμη του Χαράλαμπου ΜυλωνάΗ ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο Μυλωνά για τη δωρεά σάντουιτς και χυμών για όλα τα παιδιά του Ελεύθερου Σχολείου που συμμετείχαν στην ημερήσια εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, στη μνήμη του πατέρα του Χαράλαμπου Μυλωνά.

Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.