Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαχρονικές Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στην Αιανή: Μουσείο και Μνημεία»Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης  σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αιανής θα πραγματοποιήσει την  Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:30 έως 13.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής  και το Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αιανής,  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαχρονικές Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στην Αιανή: Μουσείο και Μνημεία».

Το πρόγραμμα βασίζεται σε θεματικές ξεναγήσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής με αφορμή τις απεικονίσεις ζώων και φυσικών τοπίων σε αγγεία. Εμπλουτίζεται από εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής και πηλοπλαστικής. Αντίστοιχα στα Βυζαντινά μνημεία της Αιανής θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εικαστικό εργαστήρι ζωγραφικής με θέμα την ένταξη των βυζαντινών μνημείων στο φυσικό τοπίο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 24610-98800/98801 (Α. Χονδρογιάννη – Μετόκη, Κ. Κούσουλα, Δ. Θεοδώρου, Μ.  Ματαράγκα)

Για περισσότερα κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.