Εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πτολεμαΐδα για τα κρούσματα φόλας που σημειώθηκαν



Με αφορμή τα κρούσματα φόλας που πολλά ζώα αδέσποτα και δεσποζώμενα βρήκαν τραγικό θάνατο σχεδόν σε όλη την πόλη, σας καλούμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 3/6 και ώρα 7μ.μ. στην πλατεία της Πτολεμαίδας.

Ας δώσουμε όλοι το παρών και ας μην μείνουμε μόνο στα λόγια, το χρωστάμε στα ζώα που χάθηκαν και σε όλα αυτά εκεί έξω που βιώνουν καθημερινά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον απάνθρωπο “πολιτισμό” μας.

Είναι καιρός ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην σκορπάει τον θάνατο όποτε θέλει, δεν έχει το δικαίωμα και δεν πρέπει να το αφήσουμε να συνεχιστεί. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ για να δείξουμε πως αυτοί που νοιαζόμαστε για τα ζώα, που έχουμε μέσα μας ανθρωπιά, συνείδηση και ζητάμε λύσεις πολιτισμού και αξιοπρέπειας, είμαστε περισσότεροι από αυτούς που ενοχλούνται από τα ζώα, σκορπάν τον θάνατο και τη σαπίλα που κρύβουν μέσα τους και κοιμούνται ήσυχοι πίσω από την βρώμικη και ψεύτικη ανθρωπιά τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.