Στην κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος προς Λάρισα στο σημείο της γέφυρας του ΟΣΕΑπό την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι από το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαίου 2015 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. 3 Κοζάνης-Λάρισας, μετά το τέλος των εργασιών κατεδάφισης και της δεύτερης γέφυρας του ΟΣΕ. Η παράδοση έγινε πέντε ημέρες νωρίτερα απο τον αρχικό προγραμματισμό, χάρη στον άψογο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης που ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την ανάδοχο εταιρεία και όλους τους εμπλεκόμενους για την ταχύτητα και την ποιότητα παράδοσης του έργου και τόνισε ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα γίνουν εργασίες διαπλάτυνσης κατά μήκος της εθνικής οδού, με στόχο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών. Τέλος, ο Θ. Καρυπίδης ευχαρίστησε για την κατανόηση τους οδηγούς και τις παρόδιες επιχειρήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.