Σεμινάριο για Παραγωγούς διοργανώνει το ΕΒΕ Κοζάνης με θέμα: «Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες»



Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Enterprise Greece (πρώην Ο.Π.Ε.) διοργανώνουν διήμερο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  και την Πέμπτη 27 και 28 Μαΐου 2015 και από ώρες 18:00 έως 21:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του κτιρίου του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2,  με θέμα:

«Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες»

Εισηγητής στο σεμινάριο, που απευθύνεται σε παραγωγούς του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της οικονομίας, θα είναι ο κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Δ/ντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Enterprise Greece.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εν δυνάμει ή και μελλοντικοί παραγωγοί για τις σύγχρονες τάσεις στο marketing των εξαγόμενων προϊόντων (design, συσκευασία, πιστοποιήσεις κ.λ.π.), προκειμένου να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα αντιμετωπίσουν στον τομέα εξαγωγής των προϊόντων τους.

Η είσοδος  θα είναι ελεύθερη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο τηλ. 24610 41693 κα Βίκη Δούσιου, έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 27/5/2015.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.