Κοζάνη: Jazz Trio Live στο θεατράκι των Οχληρών – Δείτε αναλυτικάJazz trio
A Double Tribute:
Miles Davis in the 60’s & 80’s!
The music of Chick Corea!

Το JAZ TRIO με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Φίλων Jazz Κοζάνης και την Θεατρική Ομάδα “ΟΧΛΗΡΟΙ”, παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον MILES DAVIS (The music of Chick Corea).

Ο αμερικανός τζαζ μουσικός, τρομπετίστας και συνθέτης Miles Dabis, θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μουσικούς που άσκησαν σημαντική επίδραση στη μουσική του 20ού αιώνα. Μαζί με τα συγκροτήματα που έπαιξε κατά καιρούς, υπήρξε πρωτοπόρος σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη της μουσικής τζαζ, του bebop, της cool jazz, του hard bop, της modal jazz και της jazz fusion.

Ο Chick Korea, εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στην κορυφή της Τζαζ. Είναι ένας ταξιδιώτης της μουσικής. Έχει δοκιμάσει όλα τα είδη, ενώ έχει δημιουργήσει νέα μουσικά ρεύματα.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις την Κυριακή 24/05/2015 και την Δευτέρα 25/05/2015,στο θετράκι των Οχληρών και ώρα 21:00 (Πάρκο Αγίου Δημητρίου). Παίζουν ο Γιώργος Τζούκας (πιάνο), ο Φώτης Βακουφτσής (τύμπανα) και ο Νίκος Βαλταδώρος (τρομπέτα-φλικόρνο).
 

Για την Θεατρική Ομάδα “ΟΧΛΗΡΟΙ”
Νίκος Νικολάου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.