Ανακοίνωση παραίτησης του Θ. Χαρτοματσίδη από την Εταιρεία ΤουρισμούΘα ήθελα να κάνω γνωστό πως εδώ και μερικές ημέρες υπέβαλα την παραίτηση μου από την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας για καθαρά προσωπικούς λόγους, λόγοι που δεν έχουν να κάνουν με όσα αναφορικά είδαν το φως της δημοσιότητας.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος δείχνοντας από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του για την αξιοποίηση των ασύγκριτων πλεονεκτημάτων της όμορφης περιοχής μας και θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα τη σωστή τουριστική ανάδειξη της Περιφέρειας ως δεδακάμηνου προορισμού, μου εμπιστεύθηκε τη γενική διευθύνση της Εταιρείας.

Τον ευχαριστώ θερμά, όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την αγαστή συνεργασία που είχαμε το σύντομο αυτό διάστημα της κοινής μας πορείας με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού της Δυτικής Μακεδονίας και την προώθηση του τουριστικού της προϊόντος.

Θ. Χαρτοματσίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.