Βίντεο: Η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού



Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια η σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού με βασικό θέμα την αντιπυρική προστασία για την καλοκαιρινή περίοδο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος  κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλίας Κάτανας, ο Διευθυντής της αντίστοιχης υπηρεσίας της Περιφέρειας κ. Πρόδρομος Ασλανίδης ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Τέτος καθώς και οι άλλοι τρεις αντιδήμαρχοι του δήμου κ.κ. Ζυγούρης, Παπαδόπουλος και Δισερής,  Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, του Δασαρχείου, των Κυνηγετικών Συλλόγων Σερβίων και Βελβεντού, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Κοζάνης, Ορειβατικών Συλλόγων και άλλων εθελοντικών ομάδων και φορέων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ορεινοί όγκοι Πιερίων-Καμβουνίων και οι ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στις συγκεκριμένες περιοχές, η κατάσταση εντός και εκτός των Τοπικών Κοινοτήτων, τα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί, η ολοκλήρωση των απαραίτητων προληπτικών μέτρων, ο συντονισμός στο ενδεχόμενο πυρκαγιάς και η έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

 

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛ΄ΒΕΝΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.