Βίντεο: Επιτυχημένη η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης στο Τιάλειο Γηροκομείο



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ψυχαγωγική μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης στο Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης «Ο Άγιος Παντελεήμων», την Κυριακή 17 Μαΐου.
    
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ε. Τασοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κ. Δεσποτίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ελίμειας και Αιανής  Θ. Ζαγάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Α. Κύρινας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Β. Μπουγιοτόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Κ. Βακουφτσής και  Β. Βακουφτσή.
     
Συμμετείχαν η χορωδία του Ερυθρού Σταυρού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δ. Δασκαλόπουλου, καθώς και μουσικό σχήμα με τον Αργύρη Γκαγκασούλη, τον Κώστα Διδίλη και τον Θωμά Διδίλη.
     
Η Διευθύντρια του Γηροκομείου, Γ. Κεντεποζίδου, τόνισε ότι πρόκειται για μία ωραία πρωτοβουλία και ευχαρίστησε τον Δήμο για το ενδιαφέρον και τη γενικότερη συμπαράστασή του στο Γηροκομείο. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας οι άνθρωποι του Γηροκομείου, στην σημαντική προσφορά τους, αλλά και στην πρόθεση της Δημοτικής αρχής να στηρίξει το έργο τους.
     
Κατά την εκδήλωση, οι ηλικιωμένοι του Γηροκομείου διασκέδασαν ακούγοντας τα τραγούδια που απέδωσε η χορωδία του Ερυθρού Σταυρού, απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν, χόρεψαν με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος, και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.