1ο Latin Festival Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της Έκθεσης Πτολεμαΐδας «Egnatia EXPO»Μεγάλη η κινητικότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας. Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, έχει ήδη αυξημένη πληρότητα εκθετών, ένα μήνα πριν την έναρξή της, ξεκινά να παρουσιάζει τις καινοτομίες που θα φέρει με την έλευση της.

Πολύς λόγος γίνεται για τις παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η πρώτη από τις παράλληλες εκδηλώσεις που επίσημα ανακοινώθηκε, είναι το 1ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τέσσερις μεγάλες σχολές χορού της περιοχής, θα διαγωνιστούν σε μία φαντασμαγορική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, που θα δώσει χρώμα και κίνηση κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Ανακοινώνεται λοιπόν επίσημα η διεξαγωγή του 1ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 22.30, στο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Παντελίδης, πλησίον του εκθεσιακού χώρου.

Στο 1o Latin Festival θα συμμετέχουν οι σχολές:

1. BOLERO (Πτολεμαΐδα)
2. INTERNATIONAL DANCE HOUSE (Πτολεμαΐδα)
3. TOP GYM (Πτολεμαΐδα)
4. ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Και θα χορέψουν σε ρυθμούς:

1. RUMBA
2. SALSA
3. ZUMBA
4. VALS
5. CHA-CHA
6. TANGO ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ
7. BACHATA
8. HIP-HOP
9. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να παρακολουθήσει τη μεγάλη εκδήλωση, και να αγκαλιάσει την πρωτόγνωρη για την εποχή διοργάνωση. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για το 1ο LATIN FESTIVAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν από την κ. Δέσποινα Θεοδωρίδου, Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ.6974802110)

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.