Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε αρκετές οδούς της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικάΣτο πλαίσιο ολοκλήρωσης των εργασιών τοποθέτησης υπόγειων καλωδίων, μετά από σχετική αίτηση της ΔΕΔΔΗΕ, προβλέπεται, για το Σάββατο 16 Μαΐου από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Κύπρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κοσμά Αιτωλού έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ρουσιάδου καθώς και στην οδό Στρατηλατών, από τη διασταύρωσή της με την οδό Αμυγδαλεών έως τη διασταύρωσή της με την οδό Νιούλη.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα και η κυκλοφορία θα γίνεται από παρόδιες οδούς.

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των εργασιών τοποθέτησης υπόγειων καλωδίων, μετά από σχετική αίτηση της ΔΕΔΔΗΕ, προβλέπεται, για το Σάββατο 16 Μαΐου από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Πύρρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Νικοπόλεως  έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καπετάν Περιστέρα.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα και η κυκλοφορία θα γίνεται από παρόδιες οδούς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ασφαλτοστρώσεων

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των εργασιών ασφαλτοστρώσεων, μετά από σχετική αίτηση της ΕΡΓΟΝ ΑΤΤΕΒΕ, προβλέπεται από την Κυριακή 17 Μαΐου έως την Τρίτη 19 Μαΐου, διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Φον Κοζάνι, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ολυμπίου Γεωργάκη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βουλγαροκτόνου.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 19 Μαΐου και η κυκλοφορία θα γίνεται από παρόδιες οδούς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.