Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Σε πλήρη εξέλιξη η εκτέλεση πέντε έργων στα Σέρβια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκτέλεση πέντε έργων εντός του κέντρου των Σερβίων. Η Ανάπλαση των Κεντρικών Οδών και της Πλατείας, το Πολιτιστικό Κέντρο, η Ανακατασκευή του Διατηρητέου Κτιρίου ΄΄Ράπτη΄΄ , η Ανάπλαση της Πλατείας Λαϊκής Αγοράς και η Υπογειοποίηση των δικτύων χαμηλής και υψηλής τάσης/κατασκευή υπογείων σταθμών είναι τα πέντε σημαντικά έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα δίνοντας ουσιαστικά, με την ολοκλήρωσή τους, νέα μορφή στην πόλη των Σερβίων.
 
«Η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου παρακολουθούν καθημερινά την πορεία των έργων και βρίσκονται σε στενή συνεργασία και επαφή με τους αναδόχους ώστε να επιλύονται άμεσα τα όποια προβλήματα εμφανίζονται κατά την εκτέλεση των εργασιών» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης ο οποίος μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανόλη Θεοδωρίδη και στελέχη της υπηρεσίας επισκέφθηκαν τα σημεία όπου και εξετάζεται από τη Δημοτική Αρχή να χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης. «Ήδη έχουν γίνει σχετικές επαφές με ιδιοκτήτες οικοπέδων, συζητάμε τόσο τα οικονομικά δεδομένα όσο και τις παρεμβάσεις που θα απαιτηθούν» ανέφερε ο κ. Ζυγούρης ζητώντας για ακόμη μία φορά την κατανόηση των κατοίκων, καταστηματαρχών και εμπόρων για την επιβάρυνση που δέχεται αυτήν την περίοδο το κέντρο των Σερβίων. 

 

from DIMOS SERVION-VELVENTOU on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.