Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση στα Ιωάννινα «Γεύσεις του τόπου μας» – Βίντεο



Οι τοπικοί παραγωγοί των Ιωαννίνων και πάλι στο προσκήνιο με την επιτυχημένη εκδήλωση που χορηγεί η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, ολοκληρώθηκε και φέτος στα Ιωάννινα, με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας». Το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα φιλοξένησε την εκδήλωση, για δύο ημέρες: την Παρασκευή 8 Μαΐου, με οικοδεσπότες τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Χριστόφορο Πέσκια και το Σάββατο 9 Μαΐου, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως πίτες, ζυμαρικά, βότανα, μανιτάρια, τσίπουρο, γαλακτοκομικά και γλυκά και οι διάσημοι σεφ ετοίμασαν με αυτά μοναδικές τοπικές γεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα οι τοπικοί παραγωγοί που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
-ΜOΝΟΛΙΘΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
-Η ΣΤΕΡΝΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΖΑΓΟΡΙ
-ΧΕΛΒΑ ΧΑΝΕ, ΧΑΛΒΑΣ
-MELISSAKI, ΜΕΛΙ
-ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
-ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΑΤΣΙΟΣ, ΛΙΚΕΡ – ΟΥΖΟ – ΤΣΙΠΟΥΡΟ
-ΧΑΒΕΛΑΣ ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ, ΠΙΤΕΣ – ΦΥΛΛΟ
-ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
-ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΜΕΛΙ ΤΣΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
-ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ, ΚΡΑΣΙ
-ΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
-ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΚΡΑΣΙ
-ΡΟΜΠΟΣ, ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
-ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΜΕΛΙ
-ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ-ΤΡΑΧΑΝΑΣ-ΑΛΕΥΡΑ-ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ
-ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ, ΓΑΛΟΚΤΟΜΙΚΑ
-ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΦΟΥΡΝΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
-GREEBALS, BOTANA
-ΜΑΚΡΗΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ – ΚΡΕΜΕΣ
-HARMA, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
-ΜΑΡΜΕΛΩΔΙΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ – ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
-OLEUM SOAP, ΣΑΠΟΥΝΙΑ
-ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΟΥΖΟ

Όπως και την πρώτη χρονιά, έτσι και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, από το Σάββατο 9 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων ‘Γεύσεις του Τόπου μας’ στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη, το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€.

Επόμενοι σταθμοί για τις «Γεύσεις του Τόπου μας», η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα στα πάρκινγκ των αντίστοιχων καταστημάτων ΙΚΕΑ.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.