Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 2ο Drift Show και Tunning Show στην Κοζάνη



Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 2ο Drift Show και Tunning Show που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και17 Μαϊου στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην περιοχή Κασλά.

Το Drift Show & Tunning Show, θα χαρίσει και φέτος στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όμορφες στιγμές επιδείξεων, δεξιοτεχνίας αλλά και μία σειρά από φτιαγμένα αυτοκίνητα.

22sfgythsfrygtfgy

Η εταιρία Tsantekidis Car Solution με τη στήριξη της GlassDrive θα βρίσκεται εκεί για να σας ταξιδέψει στον περιπετειώδη κόσμο του Tunning Show.

Το kozaniLife.gr βρέθηκε στο χώρο του κ. Γιώργου Τσαντεκίδη στην Κοζάνη, διοργανωτή της συγκεκριμένης επίδειξης, όπου και ο ίδιος βρισκόταν στους ρυθμούς της προετοιμασίας των αυτοκινήτων. Μας δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που η Κοζάνη θα φιλοξενήσει ένα τέτοιο γεγονός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά και αισιόδοξος όσο αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων.

33gthjydetgj

Α.Ζ. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.