Τα κανάλια προώθησης της Έκθεσης Egnatia Expo 2015 και των εκθετών τηςΑνταποκρινόμενοι στις ανάγκες της διοργάνωσης μιας μεγάλης περιφερειακής έκθεσης, οι διοργανωτές της “EGNATIA EXPO” έχουν σχεδιάσει ένα πλήρες πακέτο προώθησης της έκθεσης, εντός και εκτός Δυτικής Μακεδονίας. Μοναδικός σκοπός, η ανάδειξη της Έκθεσης και των Εκθετών της, και η συστηματική και στοχευμένη προσέλκυση επισκεπτών.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Έκθεση, είναι σίγουροι πως η συμμετοχή τους τους αξίζει τον κόπο. Είναι βέβαιοι πως η Έκθεση που θα συμμετέχουν θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, θα κάνει ρεκόρ επισκεπτών, και θα τύχει της προβολής των μεγαλύτερων ΜΜΕ στη Β.  Ελλάδα.
 
Αυτό θα γίνει μέσω ενός συγκεκριμένου διαφημιστικού πλάνου. Μέσα σε αυτό είναι:

– Καταχωρήσεις σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδες
– Προβολή σποτ σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα
– Διαφήμιση σε ιστότοπους (sites) μεγάλης επισκεψιμότητας.
– Ενημερωτικές επιστολές σε επιχειρήσεις σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και σε Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας
– Αποστολή ενημερωτικών email με αποδέκτες το σύνολο των μητρώων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εμπόρων
– Αποστολή ενημερωτικών SMS
– Αποστολή Newsletters
– Πλήρης και στοχευμένη καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα (social media)
– Εμφανής παρουσία με διαφήμιση εξωτερικού χώρου (με μπάνερ ,flyer κλπ.)

Όλα τα παραπάνω θα υλοποιηθούν σε τρεις φάσεις:

1. Προδιαφήμιση (1-20 Μαΐου)
2. Πριν την Έκθεση (21-9 Ιουνίου)
3. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης (10-15 Ιουνίου)

Είναι σαφές πως η φετινή διοργάνωση της νέας μεγάλης εμπορικής έκθεσης της Δυτικής Μακεδονίας, κινείται στο δρόμο της ανάπτυξης και του εμπορίου.

Ο στόχος της EGNATIA EXPO, να γίνουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης όσο το δυνατόν περισσότερες εμπορικές συμφωνίες, είναι όλο και πιο κοντά στην επίτευξή του.

Παρόλο που η έκθεση έχει ήδη αυξημένη πληρότητα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται. Οι υποψήφιοι εκθέτες, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σοφοκλή Μποτονάκη (Τηλ. 6909909500) και με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (Τηλ. 24630-27265).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.