Μεγάλη συμμετοχή εκθετών για την Egnatia Expo 2015 στην ΠτολεμαΐδαΕντυπωσιακό για τα εκθεσιακά δεδομένα της περιοχής είναι το ξεκίνημα για τη νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας.

Η “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2015 – 7η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης και ανάδοχο εταιρεία την με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο των εκθέσεων EXPO-COM ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΟΤΟΝΑΚΗΣ, έχει ήδη προσελκύσει τα βλέμματα του εμπορικού κόσμου της περιοχής.

Μετά την επιτυχημένη ημερίδα με εισηγητή  τον dr Ιωάννη Κριτσωτάκι, όπου προσέλκυσε πάνω από 70 συμμετοχές από επαγγελματίες, άρχισε μια μεγάλη συζήτηση που προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ακόμα εμπόρων και επιχειρηματιών.

Οι επιχειρήσεις που έχουν ήδη κλείσει τη συμμετοχή και το εκθεσιακό τους σταντ, είναι ήδη σαράντα, μόλις σε μία εβδομάδα ανοιχτού καταλόγου εκθετών, ενώ η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεχίζεται καθημερινά.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.